Remco Putker

Even voorstellen: Remco Putker

Ik ben een resultaatgerichte ICT manager met oog voor kwaliteit en menselijkheid.

Mijn karakter laat zich het best omschrijven als extravert maar vriendelijk en toegankelijk. Ik ben aanwezig en schroom niet het initiatief naar me toe te trekken. Ik doe alles wat ik doe naar het beste van mijn kunnen en ben kritisch en perfectionistisch als het om mijn eigen functioneren gaat. Voor welke resultaten ik ook verantwoordelijk ben, ik zorg dat ze gehaald worden.

LinkedIN Remco Putker

Test management

Meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het testen van software. Ervaring met vrijwel alle methodes, technieken, platforms, branches, en organisaties. Inzetbaar op ieder testproces, op alle fasen van het V-model (of allemaal ineens) en in iedere life cycle fase van ICT systemen. Excelleert in begeleiding van complexe acceptatie en migratie / fusie trajecten.

ICT Management

Ervaren ICT manager met oog voor kwaliteit en menselijkheid. Open, eerlijk en direct als persoon en in staat om orde te scheppen en een gedreven en succesvol team te smeden. Brede ervaring in bedrijfsvoering (startups) en afdelingsmanagement (test teams, project teams en beheer teams). Gewaardeerd door teamleden en opdrachtgevers.

Project management

Resultaat gerichte projectmanager met bewezen skills in implementaties van methodes, technieken (geautomatiseerd testen) en systemen (SAP) als ook in het begeleiden van een grootschalige financiële fusie of het uitrollen van technische infrastructuren in gedecentraliseerde onderwijs organisaties.

SAP

Stevige SAP ervaring. Greenfield multinational SAP implementatie begeleid. Zeer complex SAP landschap beheerd als manager van een SAP Competence Centre. Diverse SAP implementatie projecten aangestuurd als projectmanager waaronder de livegang van een concernholding en de reversed implementatie van meertaligheid.